pondělí 30. září 2013

Holčičí víkend v Liberci

Náš holčičí víkend jsme si plánovaly dlouho dopředu. Nebyl sice podle prvotního plánu, ale rozhodně se vydařil. 


Víkend bez dětí a se psy. Takový byl prvotní plán. Ten jsme na poslední chvíli musely změnit a sáhly jsme tak po záložním plánu. Místo víkendu v přírodě, se psy, bez dětí a na výletech jsme si udělaly dámský víkend ve městě, bez psů a bez dětí, s dobrým jídlem, povídáním nad skleničkou vína a dlouhým spánkem.

Po dlouhých měsících od porodu bylo na čase udělat si zase jen čistě holčičí víkend a nechat Jariho doma. Naštěstí už je dobře čitelný a nechat ho babičkám na hlídání je reálné. Už se dá odhadnout jeho denní režim a tak mohu Járu předat s manuálem a s klidným srdcem odjet. Ostatně má rád, když ho hlídá někdo z rodiny.

Pro ty, kteří si chtějí užít víkend bez dětí, ale i s dětmi, vřele doporučuji Liberec. Městský život i toulky přírodou jsou snadno dostupné. Mám kvůli tomu Liberec moc ráda. Tramvaj vás během pár minut doveze do centra, ale také ke sjezdovkám a k lesu. Ideální kombinace.



A zatímco já si užívala sobotu a neděli v Liberci. Jari si užíval sobotní odpoledne u našich a v neděli se vydali s Martinem a našimi kamarády pouštět draky. Na Ladronce jsou teď pro tuhle zábavu ideální podmínky. 

Tati, já bych to chtěl taky zkusit.

Gituška a její nadšení pro jakoukoli činnost.

Jari a Martin - první pouštění draka.

Žádné komentáře:

Okomentovat