čtvrtek 26. června 2014

Bepanthen Plus – na škrábance nejlepší

Dnešní příspěvek se vymyslel tak trochu sám. Na dovolené v Chorvatsku. Včera jsme byli na večeři a seděli jsme na zahrádce jedné z restaurací. A znáte to - toulavé kočky se k vám hned seběhnou, jakmile ucítí, že máte jídlo na stole. A určitě každý ví, v jak žalostném zdravotním stavu tyto toulavé kočky jsou. 

Těch pár škrábanců - to je ono. Díky Bepanthenu Plus se to nezanítilo. 
Tak jednoho takového kocoura jsme včera přilákali i my. Vrátil se z nějaké bitky, celý pomlácený, vyhublý a rozhodně neměl náladu na dětské mazlení. Jari je ale od našeho Zmizíka zvyklý na kočky a tak si chtěl pohladit i tohoto kocoura. Dřív než jsme stihli zakročit a kocoura před Járou ubránit, vyřešil to kocour po svém - zakousl se Járovi do ruky. Jára řval, kocour syčel a za chvíli bylo jasné, kdo je v této bitvě vítěz. 

Kočičí kousance se umí pořádně zanítit a není radno je podceňovat (sama jsem si to na vlastní kůži několikrát zkusila v práci). Naštěstí jsem s sebou v přebalovací tašce měla Bepanthen Plus. Ten příjemně chladí a desinfikuje rány a tak dnes ráno nebylo po kočičím kousnutí na ruce nic vidět. 

Ani jsem nedoufala, že ráno bude mít Jari ruku bez nateklých šrámů.

1 komentář:

  1. http://blogujicimaminy.blogspot.cz/2013/06/vsestranne-pouziti-bepanthenu-kdo-kde.html

    Také jsme na dovolené uplatnili oba Bepantheny (care mast i plus). Nedám na ně dopustit a vždy je přibalím s sebou.

    Uživejte si! Závidím, my se chystáme až v srpnu.

    OdpovědětVymazat