sobota 12. července 2014

Moře, moře a zase moře

Nikdy bych nevěřila, že mě dovolená strávená na pláži může tak bavit. Dokud jsme neměli Jariho, jezdili jsme na výlety, a když zbyla chvíle volna, zastavili jsme se na pláži na rychlé vykoupání. Strávit celý den nic neděláním u moře nás nikdy moc nebavilo. Letos to ale bylo jiné.

Norinka poprvé u moře. 

Sice jsme nebyli s Járou prvně u moře, ale poprvé byl Jari u moře jako batole. A pro takové batole je větší zábava dovádět v moři než chodit po výletech a prohlížet si krásy měst nebo okolní přírody.

Jari a jeho dovádění na pláži a v moři. 


A tak jsme slevili z našich nároků a představ a rozhodli jsme se přizpůsobit program dětem a užít si tu čistou dětskou radost z koupání a cachtání v moři. 

Letí - tam a zpátky.

Obtěžkáni všemi nezbytnostmi pro vodní dovádění (kruh, bazének, slunečník, plážový stan, kyblíky a lopatky, svačiny, opalovací krémy, Bepanthen Krém pro případ spálení od sluníčka a Bepanthen oční kapky), jsme vyráželi na místní pláže.
Někdy jsme se spokojili s pláží za naším penzionem, jindy jsme si udělali celodenní výlet na "tajné pláže" a museli jsme se trochu prodírat křovím než jsme na pláž došli. 

Z koupání a teplého počasí byly děti natolik unavené, že dokázaly spát i ve stanu na pláži. A to pak byly chvíle odpočinku pro nás.

Jari a Nori - unavení spí na pláži ve stanu.


Žádné komentáře:

Okomentovat