pondělí 18. srpna 2014

Igráček, Lego Duplo a Tatra 148

Minulý týden jsme se tak trochu vrátili do našich dětských let. Podařilo se nám pro Jariho sehnat hračky, se kterými jsme si hráli, když jsme byli malí. 

Nejdříve dostal Igráčka, vylepšeného. Je to ošetřovatel zeber v ZOO. Náš Igor a zebra už bydlí na farmě s ostatními hračkami.



Před víkendem přišel domů Martin celý rozzářený, že sehnal něco, co prostě musí mít každé dítě. Podařilo se mu sehnat oranžovou Tatru 148. Tu, kterou snad mělo každé dítě, když jsme byli malí. Pamatuji si, jak jsme na ní se ségrou jezdily v naší ulici. Dokázala nás uvézt obě dvě a skvěle drncala i přes kameny a v blátě. A tak jsme s ní dnes drncali taky.
Příprava před cestou a pak drncání s Tatrami. Protože jedna Tatra je málo.

A posledním návratem do dětských let pro nás je Lego Duplo, které Jari dostal od babičky a dědy Matějkových. Dnes Jariho pohltila hra s Duplem minimálně na hodinu - pro nás zatím pořád neuvěřitelné, že u něčeho vydržel tak dlouho.

Kostky, dům, traktor a hlavně - spousta okýnek a dveří.

Postavili jsme garáž pro valník, děda včera postavil dům a letadlo a to je něco pro Jariho - ubytovávat panáčky do domu a jezdit s letadlem po podlaze.
Pilot, traktorista, děda, maminka, medvěd a spousta dalších postaviček.

A co vy, na jaké hračky z dětství rádi vzpomínáte a jaké hračky si oblíbily vaše děti?

2 komentáře:

  1. U nás také stále vede Lego Duplo :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Hanko, právě jsem narazila v Google obrázcích na Járu s Tatrou :) Lilka ji také dostala: http://www.lily-anna.cz/2015/07/tatra-148-pro-holky-no-jasne/, ale ještě nevyrazila do ulic. Mějte se hezky a piš. :)

    OdpovědětVymazat