čtvrtek 13. listopadu 2014

Mikulášské luftování skříní

Na začátku prosince proběhne již pátý ročník Mikulášského luftování skříní. Je to můj oblíbený dobročinný bazar nejen proto, že holky, které ho pořádají znám osobně, ale také proto, že vždy pečlivě vybírají, komu výtěžek bazaru poskytnou.

Výtěžek pátého ročníku půjde Klubu nemocných cystickou fibrózou.

Letošní velkou novinkou bazaru je možnost on-line luftování přes Aukro. Přispět tak můžete z pohodlí domova. 


A tady je letošní pozvánka na předvánoční Milulášské luftování skříní.

Srdečně zveme všechny naše příznivce, fanoušky a podporovatele na 5. ročník dobročinného Luftování, letos ve prospěch Klubu nemocných cystickou fibrózou. Bazar se uskuteční již tradičně v Literární kavárně (nyní Famagusta) na Karlově náměstí v Praze, a to 6. a 7. prosince vždy od 10 hodin.

Chtěli byste se do Luftování zapojit a podpořit s námi slané děti nemocné cystickou fibrózou? Máte několik možností:
  1. POSKYTNOUT VĚCI K PRODEJI. Máte-li doma cokoliv, co už nepotřebujete, ale jiným může ještě posloužit, věnujte to nám. Za vaše "zavazadla" ručíme. :) Vše si rádi odvezeme osobně, prosím kontaktujte nás.

  2. NAKOUPIT NA BAZARU. Těšit se můžete na originální všehochuť oděvů pro malé i velké, doplňků, knih, sportovních potřeb, šperků a mnoho dalšího. Nakupte dárky pod stromeček u nás, protože s námi darujete dvakrát.

  3. ZAPOJIT SE DO PROPAGACE AKCE. V rámci svých "sítí" můžete sdílet pozvánku na bazar a šířit informace o této dobročinné akci. V případě jakýchkoliv dotazů k propagaci nás neváhejte kontaktovat (pozvánka ke stažení zde).
Předem děkujeme za jakoukoliv formu podpory a těšíme se na Vás! :-)

Držím organizátorkám palce, aby byl letošní ročník opět úspěšný. 

Žádné komentáře:

Okomentovat